Vælg en side
km3

Der er mange, der straks begynder at tænke på hokus pokus når de hører om en hypnose coach. De tror, at det er en form for terapi, hvor man får folk til at lege kyllinger eller lignende. Sådan er det dog slet ikke. For hypnose er blot en måde at få folk ind i et helt andet mind set. Det er en måde, hvorpå man snakker til folks underbevidsthed. Der er mange mennesker, der dagligt får rigtig meget ud af hypnose. De vælger at tage til en hypnose coach og det kan gøre, at de kommer tilbage og kan præstere bedre end de gjorde før. Det gælder både i forhold til studie, sport og lignende. Læs mere her.

Terapisnak

Til sport kan hypnose fungere godt

Det kan virke lidt mærkeligt, men faktisk kan hypnose være en rigtig god ting i forhold til sport. For det er en god ide at prøve at blive hypnotiseret, hvis man har svært ved at finde fokus på banen. Måske har man gået til fodbold i mange år. Man har altid gjort det godt, og måske har man endda været bedst. Det har været med til at gøre, at man har haft det godt med det og måske endda har startet en karriere. Begynder man at miste fokus og lave nogle overraskende og mærkelige fejl, kan det være, at man ikke ved hvorfor. I det tilfælde prøver man måske at spise anderledes og generelt gøre ting anderledes. Det er dog ikke sikkert, at det er noget, som vil hjælpe. Her kan det være, at man skal i terapi og det kunne for eksempel være en form for hypnose. En hypnose coach giver dig ro til holdsport og mange andre former for sport.

Det kan være med til at gøre, at du lige præcis giver dig selv de ti procent mere end ellers. For ofte er det bedre at arbejde med hovedet og sindet selvom det i princippet er kroppen der er problemer med.  

Zenfølelse

Angst for ting kan afhjælpes af hypnose

Det er ikke kun når det kommer til sport og præstationer, at det er en god ide at få fat i en hypnose coach. For det kan også være, at man har en angst for ting. Måske er man rigtig bange for edderkopper. Det kan være med til at gøre, at man derfor undgår at gøre visse ting i sit liv af frygten for, at man kommer til at se nogle edderkopper. Har man prøvet alt andet kan det være en ide, at man derfor tager til en hypnose coach. Man finder ud af, at det faktisk kan betale sig at blive hypnotiseret. I bedste fald vil man, næste gang man ser en edderkop, blive langt mindre bange end man plejer. 

Det kan også være, at man er angst for at køre bil. Det er der ikke nødvendigvis en logisk grund til. Derfor er det meget smartere, at man slet og ret gør det, at man tager til hypnose. Her kan man lade en hypnose coach hypnotisere en i en grad, der gerne skulle gøre, at man bliver kureret. Derfor er det altid en rigtig god ide at sørge for, at man dermed altid har en hypnose coach man kan ringe til.