Vælg en side
km3

At have en forretning er noget, som nogle ikke tænker så meget over. De er klar over, at de er en del af erhvervslivet, men mere tænker de ikke over det. Det kan dog være en stor fejl af mange grunde. For det første kan det være med til, at man går glip af mange sjove netværksmøder med andre erhvervsdrivende i kommunen. Til sådanne møder kan man lære rigtig meget af de andre. Man kan dele erfaringer på godt og ondt og man kan danne alliancer og få gode venner og samarbejdspartnere. Uanset hvad er der visse ting, som man har til fælles når man er erhvervsdrivende i en given kommune. Lovgivningen og de forskellige forskrifter for erhvervsdrivende i kommunerne er nemlig noget, som ofte varierer fra kommune til kommune. At høre andres erfaringer med de specifikke udfordringer man har siddet med et sted kan derfor være meget interessant. 

Håndtryk

Få en forretning og kom i gang

Skal du have en god indkomst kan du starte med at få godt gang i en god forretning. Det er der mange der gør, og de fleste fortryder det ikke. Det er klart, at der er dem der aldrig rigtig opnår succes og må lukke igen. På den anden side kan det også være, at du er en af de gode, som bliver en stor kanon i kommunen og bliver til en succeshistorie blandt det øvrige erhvervsliv. Det er selvfølgelig en skøn følelse da alle kan lide at være en form for succes. Derfor er det en ting du kan gøre noget ved når du har en ide til en forretning. 

At være erhvervsdrivende betyder selvfølgelig, at man skal have en ordentlig bil. Det går ikke at komme til møde i en lille og dårlig bil. Det giver langt mere mening at bruge en bil så som en BMW, som er en af de mest forretningsagtige biler man kan forestille sig. Det er en stor bil, og man får dermed meget for pengene når man køber den. Det er desuden en bil der er sikker og så er det en bil du endda kan holde møde i med forretningspartnere hvis der er brug for det. Der er en skøn lydafdæmpning og for det meste et godt lydanlæg. Skal du til møde kan du derfor sidde og høre noget god musik, som gør, at du kommer i den helt rigtige stemning. 

Samarbejdsmøde

Nyd godt af goder som erhvervsdrivende

Man skal ikke kimse af, at det er en god ide at være en stor del af erhvervslivet i en kommune. Der er nemlig mange fordele man kan få når først man er en del af kommunen og det erhvervsliv der kendetegner kommunen. For blandt andet kan man nyde godt af god parkering. Har man en forretning har man ikke tid til at gå rundt og lede efter en parkeringsplads hver gang man kommer tilbage til firmaet.  

Man skal kunne være sikker på, at man har sin helt egen private parkeringsplads, som ingen andre må bruge. Det giver en stor sikkerhed når man vender snuden mod firmaet og ved, at man snart skal parkere det.