Vælg en side
km3

Har du ophobet spændinger i kroppen gennem den lange periode med hjemmearbejde? Måske har de mange timer foran skærmen sat sig i kroppen eller måske er du lidt anspændt ved tanken om at vende tilbage til den åbne verden. De fleste oplever perioder med rygsmerter i løbet af livet. Læs med her og få idéer til, hvordan du kan slippe af med opbyggede spændinger i kroppen 

 

En tur til fysioterapeuten 

Man kan let komme til at bruge kroppen forkert, men det kan være svært selv at fornemme, hvad der kan være skyld i spændingerne. Hvis du er låst til en siddende position foran computeren på dit arbejde, kan det være hårdt for ryg og nakke.  

Nogle gange kan en lille spænding udvikle sig til en stor og overskyggende smerte, som kan gøre arbejdet vanskeligt, og hverdagen besværlig. Når spændingen for alvor har sat sig, så kan en konsultation med en fysioterapeut være nødvendig. Hos fysioterapeut valby kan du få behandlinger til at afhjælpe alle former for smerter i kroppen.  

 

 

Forsøg dig med en gammel kinesisk tradition 

Selvom akupunktur kan skræmme nogen med nåle, så har det faktisk vist sig at være en effektiv behandlingsform. Akupunktur kan i særdeleshed hjælpe, når der har ophobet sig unødige spændinger i kroppen.  

Det kan være et resultat af stress eller dårlige arbejdsstillinger og meget andet. Hvis skaden er sket, kan det dog være vanskeligt at fikse hurtigt, derfor kan en akupunkturbehandling måske være vejen frem. En behandlingsform som du også kan finde hos fysioterapeut valby 

 

Udstræk din spændte krop med yoga  

Hvis det kniber med pengene, og hvis du helst vil slippe for en større udgift, så kan en daglig dosis hjemmeyoga afhjælpe de fleste spændinger og smerter i muskler. Yoga fungerer ikke blot afspændende, men det giver også en bedre kropsbevidsthed og styrker kroppens muskler. Der findes et hav af videoer på youtube med yogainstruktører, som kan guide dig gennem en yogasession både som nybegynder og garvet udøver.