Vælg en side
km3

Der kan være mange ting, der gør, at vi mangler overskud i hverdagen. Er roden til din stress og manglende overskud, at du forsøger at holde op med at ryge, bide negle eller en anden dårlig vane?

Måske har du svært ved at falde i søvn, eller der er andet, du døjer med?

For nogle kan hypnose være en stor hjælp.

Hvordan hjælper det?

Hvis du bruger din tid og dit overskud på rygestop eller søvnproblemer, så har du ikke noget tilbage til resten.

Overvej derfor hypnose. Det kan være en nem og hurtig løsning på disse problemer. Når du ikke skal bruges måneder eller år på at slippe at med vanerne, så får du hurtigere overskud og tid til resten.

Alle de små og store projekter i huset, som bare står og venter, kan nu endelig blive løst. Skal stuen males? Skal den gamle stikkontakt skiftes? Du har nu mere tid og overskud til at få ordnet alle opgaverne.

Find noget rart og nyt

Nu hvor du har mere overskud, så kan det også være, at der er plads til noget nyt og rart i dit liv. Udforsk en ny hobby.

Det kan være, at du er mest til det aktive, og at det er en sport, du skal finde som hobby. Der er både klassikere, og så er der en masse nye, som kan være sjove at prøve. Det kan være padel, bouldering (en slags klatring) eller måske noget helt andet.

Er du mere til det kreative, så kan du prøve at male eller tegne. Skal det være håndarbejde, så er det populært at strikke igen, og det nye gamle er broderi, som kan være sjovt. Det behøver ikke alt sammen at være blomster og dyr – det kan være bandeord, sjove citater og meget mere. Det er en hobby, som du kan gøre til helt din egen.

Er du mere til ting i køkkenet, så kan du lære at lave mad eller lære at lave en ny slags mad, men du kan også kaste dig ud i at bage.