Vælg en side
km3

Synes du selv at du har en noget kedelig dagligdag og er det begyndt at påvirke dit humør på en negativ måde? I så fald skal du læse med her.

Her giver vi dig tre nemme måder hvorpå du kan få en bedre hverdag og få noget ud af tilværelsen på.

Vær til stede med andre

Nogle gange er det det rent sociale det halter med, som får vores indre til at komme helt i uro og får vores humør til at dale. Og det kan virke ret mærkeligt, når man ellers synes at man ofte er sammen med mennesker. Men er du nu også det?

Der er ret stor forskel på at eksisterer i nærheden af andre mennesker og rent faktisk at være til stede blandt andre mennesker. Hvilken en er du?

Når du er sammen med andre mennesker – det værende dine kollegaer, venner eller familie – så hav fokus på faktisk at være til stede. Gem mobilen væk, lyt til hvad folk de siger til dig og vær til stede i samtalen.

Hold arbejdet på arbejdspladsen

Nogle gange kan vi godt komme til at tage arbejdet med hjem, så vi sidder og hænge over det længe efter aftensmad. Andre gange kan vi godt lade det fysisk blive på arbejdspladsen, men jobbet sidder nu alligevel og rumsterer inde i hovedet på en.

Gør hvad du kan for at lade jobbet blive på arbejdspladsen – både fysisk og mentalt.

foto

Hvis du føler at dine tanker fyldes med alle de ting du skal gøre på jobbet næste dag, så prøv at distraher dig selv netop i de øjeblik tankerne dukker op. Grib ud efter en opgave i hjemmet, sæt noget godt musik på eller start en samtale om noget helt andet med et andet menneske.

Du kunne alternativt også begynde på at lave dig en lækker aftensmad.

Lækker aftensmad

God mad er rigtig vigtig for at vi har det godt med os selv. Hvis kroppen ikke er glad, så er vores sind det sjældent heller. Prøv derfor at få noget ud af aftensmaden.

Nogle gange kræver det at du dermed går i gang med at lære lidt mere om madlavning og hvordan du egentlig skal befærde dig i et køkken.

Lær hvad sous vide er for noget og hvordan du laver det. Lær den rette måde at skære løg ud på, så dine øjne ikke står i vand. Og lær hvilken kniv der hører til hvad.