Vælg en side
km3

Vi har alle sammen prøvet at stoppe dårlige vaner. Det kan være småting som at bide negle eller større ting som rygning. Når man første beslutter sig for at stoppe med noget, så finder man ud af, at selv om vi ikke kan lide de dårlige vaner, vi har taget til os, så kan det stadigvæk være svært at lade være.

Men hvorfor det? Man må antage, at det ikke vil være svært at stoppe med at gøre noget, som man ikke længere nyder. Men så simpelt er det ikke. Man bliver ikke kun afhængigt af vanedannende stoffer men også hverdagsaktiviteter og tænkemåder. Når man bliver ved med at lave noget, så bliver det til en vane, som ikke altid er let at lægge fra sig.

Hvorfor hypnose?

Det kan være, at du har det svært ved at stoppe med at ryge men det kan også være, at du har svært ved at lægge telefonen ned. Uanset om man lider af en fysisk afhængighed eller en mental afhængighed, så kan hypnose hjælpe.

mennesker

De fleste folk plejer at prøve at ændre deres vane selv, inden de overvejer hypnose. Lige meget om du har prøvet at stoppe mange gange eller for nylig har lagt mærk til, hvor svært det er, så er der ingen skam i at prøve hypnose. Det er elendigt at gå rundt og lave noget, som du ikke kan lide at lave.

Der er nogen, der godt kan slippe for deres vaner ved deres første hypnose og så er der nogen, der har brug for flere hypnosesessioner. Hypnose fungerer på den måde, at hypnotisøren er i stand til at få adgang til din underbevidsthed og tale direkte til dit indre dig og ændre den usunde logik, der holder dig fast i dine vaner.

Et sundere liv uden dine gamle vaner

Brug din tid og penge på ting i livet, der giver dig glæde. Prøv at forestille dig et liv uden for den vane, som du gerne vil slippe af med. Dårlige vaner plejer som regel at koste penge, og det betyder, at hvis man kan slippe for den, så kunne man bruge sine penge på de ting, der gør en glad.

Brug dine penge på at forkæle dem du elsker i stedet for. Køb en hundemadras til din hund eller tage din kæreste med i biografen. Find lidt mere ro i din hverdag ved at prøve hypnose og slippe endelige for dine dårlige vaner.