Vælg en side
km3

Er du interesseret i hypnose, og kunne du godt tænke dig at prøve det, kan det være, du gerne vil vide lidt mere om, hvad der egentlig kan behandles med netop hypnose.

Dog er det vigtigt at huske på, at du aldrig er garanteret noget med hypnose, og du har ingen garanti for, at det virker på dig. Men der er mange mennsker, der har opnået gode resultater med hypnose, så det kan jo være, du er så heldig, at det også virker på dig.

Eksamensangst

En af de mest udbredte ting, folk bruger hypnose til at slippe af med, er eksamensangst. Det kan både være i forbindelse med eksaminer i skolen, men det kan også være i forbindelse med bl.a. køreprøver, hvor der er rigtig mange, der også vælger at prøve hypnose, hvis de har svært ved at kapere presset til sådan en prøve.

Lider du af eksamensangst, og får du sved på panden, bare af at du hører ordet prøve, kan det måske være en løsning for dig at prøve med hypnose for at slippe af med nervøsiteten og kunne slappe mere af i disse pressede situationer.

Flyskræk

Et andet emne, der også tit forbindes med hypnose, og som rigtig mange mennesker har prøvet at kurere med netop hypnose, er flyskræk. Mange tusinder danskere lider af flyskræk, og det er en utrolig belastende angst, da der er så mange oplevelser, du ikke kan få, hvis du ikke kan sætte dig op i et fly.

Hvor mange timer du skal bruge af en hypnotisør, afhænger blandt andet af, hvor godt du og din krop tager imod behandlingen, hvor stor en grad af angst du har, og hvor hurtigt du kan mærke en forbedring. Så er du selv bange for at sætte dig op i et fly, kan det være en idé at overveje hypnose.

Angst

Der findes mange former for angst, og derfor er det også noget, som hypnotisører arbejder med hos klienter på daglig basis. Uanset hvilken form for angst du lider af, kan der være en god chance for, at hypnose kan bruges i forbindelse med din behandling.

Ligesom flyskræk er angst også utroligt begrænsende for din hverdag, og lider du af en høj grad af angst, er det en rigtig god idé at undersøge dine muligheder for en behandling så hurtigt som muligt, så du kan komme i gang med at arbejde med det.

Søvnbesvær

Utroligt mange mennesker lider af søvnproblemer. De har svært ved at falde i søvn, eller også vågner de så let som ingenting, så de stort set ikke får noget sammenhængende søvn i løbet af en nat. Og vi mennesker kan stort set ikke fungere, hvis vi ikke får vores nattesøvn.

Derfor er der mange danskere, der opsøger hypnosebehandlinger til at afhjælpe deres søvnproblemer. Så har du selv svært ved at få dine 7-8 timer hver eneste nat, kan det være, at hypnose vil være det rette valg for dig, så du kan sove tungt og godt igen.

meditering

Rygestop

Det her punkt er måske nok det mest populære i forbindelse med hypnose. Rygning er en af de dårlige vaner, som alt for mange mennesker desværre har taget til sig. Og det kan være umenneskeligt svært at komme ud af vanen igen, når du først har vænnet kroppen til at få nikotin i sig op imod 20, 30 eller 40 gange på daglig basis.

Derfor har næsten alle, der gerne vil stoppe med at ryge, brug for hjælp til at komme i mål. Er du en af dem, bør du overveje at booke en tid til hypnose, så du kan komme i gang med dit rygestop for alvor.

Stress

Sidst, men ikke mindst, kan stress også være en af de lidelser, som hypnotisører kan yde behandling for. Det er især arbejdsrelateret stress, som påvirker hverdagen, og som kan være med til at slå bunden ud af os, hvis vi ikke husker at tage vare på os selv, eller hvis vi bliver udsat for et alt for stort pres.

Der er også mange andre ting, du kan prøve at behandle med hypnose. Men disse punkter er nogle af de mest hyppige lidelser og vaner, du typisk vil modtage hypnose for at skille dig af med.

coaching