Vælg en side
km3

Hypnose er på mange måder omgivet af en lettere uhyggelig mystik, hvilket Hollywood nok bærer en del af skylden for. Men filmskurke der via hypnose kontrollerer den hypnotiserede helts vilje har faktisk ganske lidt med virkeligheden at gøre. Hypnose er nemlig et glimrende redskab til at komme en hel del fysiske og psykiske problemer til livs. Her er blot 5 områder, hvor hypnose kan have en stor positiv effekt.

Rygestop

Søvnrelaterede problemer

Hypnose har vist sig at være et godt redskab til at behandle en række søvnrelaterede symptomer. Hvis du f.eks. har vanskeligt ved at falde i søvn eller vågner adskillige gange om natten, så har hypnosen nemlig vist sig at virke rigtigt godt. Hypnosen sender nemlig den hypnotiserede person i en slags trance, hvor resultatet ofte bliver at personen falder i søvn umiddelbart efter hypnosen. Hypnose kan derfor ofte hjælpe personen med at få en langt bedre nattesøvn fremover – hvilket man til tider kan læse om i de online nyheder. Læs mere online her – om hypnose og ikke mindst en lang række andre interessante og relevante emner.

Problemer med angst

Hvis man læser de online nyheder, så vil man i løbet af ganske kort tid kunne konstatere, at angst er et voksende problem herhjemme. Her har hypnose især vist sig, at være en forholdsvis effektiv måde at slippe af med angstrelaterede symptomer og problemer. Dog skal det siges, at denne form for hypnose fortrinsvis har en dokumenteret effekt, hvis der er tale om en angstfølelse grundet et fysiologisk problem – såsom for højt blodtryk eller hjerteproblemer. Her vil hypnosen gå ind, og formindske mange af de angstbetonede følelser en person skulle opleve, som resultat af den pågældende tilstand. Hypnose er nemlig et perfekt redskab til, at få både din krop og sind til at slappe af – og dette hjælper således på angsten og nervøsiteten.

Rygestop 

Hypnoses evne til at hjælpe mennesker, der ønsker at holde op med at ryge er efterhånden veldokumenteret i både de online nyheder, såvel som de klassiske medier. Her vil du forholdsvist ofte kunne læse om de forskellige succeshistorier angående de store fortrin ved at vælge hypnose fremfor f.eks. akupunktur eller nikotinplastre. Ved først og fremmest at samarbejde med en kompetent hypnoterapeut , så vil chancen for endelig at blive røgfri være langt bedre end at skulle klare det på egen hånd. Det kræver nemlig, at du selv for alvor ønsker at kvitte cigaretterne for at hypnosen skal virke efter hensigten. 

 sovende

Vægtproblemer

På samme måde som ved rygestop, så har hypnose vist sig at fungere rigtigt når det kommer til at tabe nogle overflødige kilo. Dog skal det siges, at hypnose i sig selv sjældent vil være tilstrækkeligt til at opnå et større vægttab. Det anbefales i stedet, at man kombinerer hypnosen med en godt sammensat slankekur og rigeligt med motion. Hypnosen vil dog gøre underværker, når det kommer til ens fokus og evne til at ændre indgroede tankemønstre. Og dette er på mange måder nøglen til at kunne gennemføre ethvert vægttab.