Vælg en side
km3

Er der nogle ting, du går og kæmper med inde i dig selv i hverdagen? Rigtig mange mennesker har en eller anden usikkerhed, som de kæmper med en gang imellem, eller en vane, som de gerne vil af med. Det kunne for eksempel være, at de gerne vil stoppe med at ryge, pille negle eller noget andet. Nogle har også det problem, at de slet ikke kan sove om natten, hvilket forværrer deres humør betydeligt. Hvis du har et eller andet, du gerne vil forbedre ved dig selv, om det så er at få forbedret din selvtillid, at komme af med en vane eller kunne sove bedre om natten, så er der håb forude! 

Underbevidstheden er utroligt stærk og kan let blive påvirket

Denne slags terapi kan gøre underværker for dit sind

Der findes nemlig en slags terapi, som du kan prøve, som kan forbedre din hverdag betydeligt. Terapien, som er bedre kendt under termen hypnose, går ind i din underbevidsthed og kan ændre på tankerne i dit hoved. Det lyder måske meget grænseoverskridende, og måske synes du også, at det lyder farligt. Det er det dog slet ikke, for det foregår bare på den måde, at du og hypnotisøren har en rolig samtale sammen. På den måde kan han eller hun få ændret de tanker i hovedet, der plager dig, til tanker der kan hjælpe dig af med de problemer, du har.

Er sengen en af de største faktorer for dine negative tanker?

Hvis et af de problemer, du døjer med, er at du ikke kan sove om natten, så kan det måske hjælpe hvis du, udover at prøve en hypnosesession, prøver at finde en ny seng. Det kan være, at en af grundene til, at du ikke kan sove, er på grund af en dårlig seng. Det kan påvirke ens søvn meget, hvis ikke man ligger komfortabelt, både fordi det så er svært at falde i søvn, men også fordi det kan give dig smerter i kroppen. Hvis du allerede har gået med tanken om at få fat i en ny seng, så burde du helt klart prøve det. 

Se et stort udvalg her

Du kan se et stort udvalg af sengerammer her, så du kan finde den sengeramme, der passer lige til dig. Det er ligegyldigt, om du leder efter en dobbeltseng eller enkeltseng, for der er et stort udvalg af begge dele!

Er sengen en af faktorerne, der påvirker dine negative tanker?

Har du fået interesse for at prøve?

Har du fået interesse for at prøve en hypnosesession? Det kan gøre underværker for de problemer, du går og tumler med, så prøv at overveje at booke en tid! Selvom det måske virker ret grænseoverskridende at lade en pille ved din underbevidsthed, så er det slet ikke noget, du skal være bekymret for. Det er nemlig helt ufarligt, og hvis det kan ændre dine dårlige tanker til positive tanker, er det så ikke værd at prøve? Prøv også at tage et kig på de forskellige sengerammer, så det måske kan hjælpe på din manglende søvn.