Vælg en side
km3

Hypnose har en positiv effekt på mange forskellige skavanker og problemer. Det kan være både fysiske gener, psykiske problemer eller dårlige vaner, som man ønsker at ændre. 

Det er bedst at understøtte hypnosen med en god nattesøvn. Hvis du har et barn, der vågner ofte om natten, kan du købe en slyngevugge til dit barn. Så vil dit barn sove bedre, og du vil selv kunne få en nattesøvn, der ikke bliver afbrudt. 

Mor med baby

Hvad kan man bruge hypnose til?

Det mest velkendte er, at mennesker bruger hypnose som hjælp til at holde op med at ryge. Det kan også bruges til alle mulige andre former for dårlige vaner, som man gerne vil vænne sig af med. Nogle gange kan det være meget svært at ændre gamle adfærdsmønstre, og her kan hypnose være til stor hjælp. 

Hypnose kan også afhjælpe psykiske ubalancer som vrede, skyld eller angst. Det kan bruges til at fjerne de gamle traumer, der ligger bag de psykiske tilstande. Man kan også bruge hypnose til at lindre fysiske smerter. For eksempel har hypnose en gavnlig virkning på migræne og tinnitus samt astma og allergi. 

Hvordan fungerer hypnose?

Hypnose er en metode, hvor man kontakter underbevidstheden for at ændre negative tankemønstre. Under hypnosen føres man ind i en behagelig afslappet og trancelignende tilstand. Hypnotisøren giver instruktioner til det ubevidste sind om at erstatte negative tankemønstre med nye konstruktive tanker.

Man hører alt, hvad hypnotisøren siger under hypnosen. Ofte gelemmer man det bagefter, men det ubevidste sind husker det, og det fører til dybtgående positive forandringer. Hvis man bliver hypnotiseret flere gange, vil man som regel komme dybere og dybere for hver gang.

Livsglaede

Støt op om dine positive forandringer med en god nattesøvn

En god nattesøvn er afgørende for vores fysiske og psykiske velbefindende. Hvis du vil have det optimale ud af dine hypnosebehandlinger, skal du sørge for at få en god nattesøvn. Det kan selvfølgelig være svært, hvis du har en baby eller et mindre barn, der ofte vågner om natten. Det kender stort set alle forældre til. Man bliver mere og mere træt som tiden går, fordi nattesøvnen konstant bliver afbrudt. 

Hvis dit barn vågner ofte om natten, kan du prøve at lade barnet sove i en slyngevugge. Hos MamaMilla kan du se mere om de populære slyngevugger fra Natures Sway. Vuggen er hængt op i en fjeder, som giver efter ved barnets bevægelser, så barnet slapper af og sover bedre. Så et godt råd vil være: Køb en slyngevugge til dit barn, så får du også selv en bedre nattesøvn.

Når du får en god og uafbrudt nattesøvn, vil din krop og psyke regenerere i løbet af natten. Du vil føle dig udhvilet have overskud til dine daglige gøremål, hvilket skaber mere positiv energi. Når du samtidig ændrer ubevidste negative tankemønstre gennem hypnose, vil det alt sammen medvirke til øget glæde, velvære og livskvalitet.