Vælg en side
km3

Oplever du, at dårlig selvtillid og lavt selvværd er en hindring for dig i hverdagen? Med hypnose kan du komme denne hindring til livs. Hvis du oplever at have dårlig selvtillid eller lavt selvværd, så kan hypnose have en positiv effekt. Det vil kunne lære dig at elske dig selv for præcis den, du er. Det vil kunne afhjælpe dig meget med mange af de negative tankemønstre, som er en hindring for dig i at acceptere dig selv for præcis den du er.

tillid til dig selv

Selvtillid – din tillid til dig selv

Selvtillid er din tillid til dine egne evner og præstationer. Det afspejles meget i dine handlinger, og det er et aspekt af dig, som andre kan se og mærke. Din selvtillid kan enten styrkes eller svækkes fra situation til situation. Selvom du har høj selvtillid, så kan du stadig have lavt selvværd, da disse to ting er vidt forskellige. Derfor kan hypnose være et godt valg, uanset om du skal have styrket det ene aspekt, det andet eller begge dele. Selvtilliden var som beskrevet din tillid til dine egne evner, handling og præstationer, men hvad er selvværd så? Det kan du læse mere om i afsnittet herunder.

selvværd

Selvværd – din overbevisning om dit værd

Selvværd er din overbevisning om dit eget værd som menneske. Det vil sige nu lavere dit selvværd er, nu mindre vil du reelt også føle dig som noget værd. Det er også din bevisning om dit eget værd i forhold til værdier og etiske overvejelser. Det er altså det, der udspringer af din egenomsorg og din evne til at elske dig selv præcis, som du er. Ligesom hypnose, så kan selvforkælelse altså også hjælpe på begge punkter. Nortie Sif Bundløse Blonde Strømpebukser vil få dig til at føle dig uimodståelig. En gave til dig selv, der helt sikker vil kunne styrke både din selvtillid og dit selvværd.