Vælg en side
km3

Hypnose bliver brugt mere hyppigt i dag. Det bliver brugt i forhold til mange ting, og det er ikke kun imod afhængighed. Man kan bruge hypnose til at få det bedre, og til at få humøret op. Hvis man har en afhængighed og får det bedre gennem hypnose, så vil man opleve mere tid og energi efterfølgende.

Hvad skal du bruge din ekstra tid til

Der findes mange gode aktiviteter, som man kan bruge tiden til. Det er ting, som kan være med til at gøre hverdagen bedre. Find inspiration til, hvad du kan bruge dine ekstra penge og tid til nu.

Vær omkring dem du holder af

Du har måske været ryger, og tilbragt meget tid udenfor, mens familien har siddet indenfor. Gennem hypnose kan du komme af med denne afhængighed, og tilbringe mere tid med familien. Der er også mere tid til kærligheden, og folk vil ikke blive skræmt væk af din dårlige ryge ånde. Der vil derfor måske være mere held i kærligheden. I kan vælge at udforske flere ting, og prøve flere ting. Få inspiration og se mere her.

kærester

Læg de ekstra penge til side

Din afhængighed har måske kostet en del penge. Du vil derfor efter hypnosen opleve, at du lige pludeslig har flere penge end normalt. Dette er et godt tegn, da det betyder du har vendt din livsstil. Der er mange ting, som du kan bruge disse ekstra penge på. Det kan også være starten på en ny opsparing.

Brug pengene til oplevelser

Forkæl dig selv endnu mere, og brug pengene på oplevelser. Det kan være en koncert, teater eller det kan være en rejse. Alle tre aktiviteter vil give store oplevelser. En rejse kan måske gå til din altid drømmedestination Californien. Eller koncerten kan være dit største idol. Det er vigtig man husker at forkæle sig selv.