Vælg en side
km3

Den danske natur har meget at byde på, og på de helt rolige steder kan den næsten virke hypnotiserende. Det kan i hvert fald være yderst afstressende at komme ud i naturen og væk fra storbyen og hverdagens jag. Derfor får du her nogle aktiviteter du kan dyrke udendørs, så du kan afstresse mere.

kanotur på vand

Hvad bruger man hypnose til? 

Hvis du ikke helt ved hvad man bruger hypnose til, så er det helt forståeligt. Der findes nemlig ikke kun ét svar. Hypnose kan bruges til at behandle angst, stress, tanker om mad og selvværd. Og nok også meget mere. Gennem hypnose kan du opnå indre ro, og for mange findes denne ro også i naturen. Derfor er det oplagt at kombinere de to, så du kan få en mentalitet i balance.

Søen blå rundt om Danmark

Danmark er omgivet af hav, og derfor findes der rigtig mange aktiviteter du kan lave på vandet. Både de vilde og den rolige slags. Det kan for eksempel være en kanotur på Gudenåen, eller rundt i Københavns kanaler. Det kan også være en tur til Vestkysten, hvor man kan surfe i de vilde bølger, eller dykke ned mod den dybe bund. Selvom aktiviteten lyder vild og fuld af adrenalin, så kan det stadig være en god måde at samle tankerne. Det at man laver noget som ikke kræver for meget koncentration, kan give plads til tankerne.

 skov

Tag ud i skoven

I skovens dybe stille ro kan du komme helt i kontakt med dig selv. Danmark har mange magiske skove, som bare venter på at blive udforsket. Nogle skove har cykelstier, og ellers kan du køre off-road på moutainbike. Nær mange skove findes der også mange udkigspunkter eller tårne. Så selvom Danmark er et fladt land, kan du stadig komme højt op. Tager du til nogle af Danmarks klinter, vil du både komme højt op, og samtidig også få en fantastisk udsigt over Østersøen. Der findes intet som at stå og skue ud på den blå horisont, der aldrig ender. Vil du nørde mere om hypnose eller natur, kan du kigge på noerderi.dk