Vælg en side
km3

En stor del af den uro vi kan opleve i vores liv kan sagtens skyldes fysisk rod i vores liv, men det kan også skyldes uharmonisk indretning af dit hjem, eller simpelthen at du har for mange ting i hjemmet, der både blokerer det fysiske areal, men måske også det mentale.

Der er flere relativt nemme greb du kan foretage for at skabe mere balance, ud over selve det at rydde op, så kan du også overveje at skille dig af med nogle ting, hvis nu det er sådan at du ikke bruger dem mere.

Et par andre gode idéer kan være at skifte din mørke indretning ud med noget lysere, lysere indretning påvirker dig og får rummet til at se større og mere indbydende ud, og så sætte nogle indbydende planter indenfor, for at få naturen ind i hjemmet.

bambus i skoven

Få friheden i dit liv tilbage med en anden indretning

 

Du kan gøre meget for at indrette dig anderledes, du kan endda gå så langt som at male eller bygge om, men du kan også gøre noget der er en del mere simpelt – nemlig at lave en mere simpel og naturlig indretning, i form af møbler lavet af naturens egne råvarer.

Her er bambus et rigtig godt valg, det vokser hurtigt, er hyppigt forekommende i naturen, og er solidt i brug, så i stedet for store og tunge møbler i alle mulige andre materialer, så prøv en bambus hylde.

En bambus hylde er særdeles velegnede til både opbevaring og udstilling, fordi de i deres fremtoning er både minimalistiske, stilrene, hyggelige og hjemlige i deres fremtoning, og kan dermed passes ind i stort set alle stilarter.

Gå ind på https://www.tinekhome.com/da/kollektion/hylderogreoler-193/ og se nærmere på udvalget, og find din bambus hylde.

boligindretning

Bambus – den bæredygtige ressource

 

Alene i kraft af plantens hastighed i vækst kan bambus godt kaldes for den mest bæredygtige ressource i verden, under de rette forhold vokser den en hel meter om dagen, hvilket er helt utroligt at tænke på her i Danmark.

Men det giver basis for at skabe ro indenfor, og hygge generelt med møbler i et bæredygtigt design.

Selv om møblerne generelt er meget holdbare, så er de i virkeligheden også meget lette rent vægtmæssigt, og kan derfor meget nemt flyttes rundt efter behov og behag.

Og selv om det er træ, så behøver det absolut ikke blive kedeligt, sagen er nemlig den, at du kan ændre rummets indtryk med bambusmøbler ved at gøre noget så simpelt som at ændre på de puder der er på møblerne, skaf nogle puder med nogle mere friske farver der lyser rummet op.

Bambusmøbler kan relativt nemt rengøres, hvis du fx bruger dem på et badeværelse, så kan de godt få nogle pletter, som kan komme efter brug i et vådrum, men i kraft at træets hårdhed når det aldrig ind til kernen, og kan derfor i overfladen rengøres med en klud med vand og sæbe, hvor du skal huske at tørre efter med en tør klud.