Vælg en side
km3

Det sværeste ved at komme i god form er at tage sig sammen. Det lyder måske banalt, men det er en sandhed, som har stor betydning for vores liv og helbred. For i teorien er det let at komme i god form; det kræver bare, at du løber nogle ture et par gange om ugen og spiser sundere.

Men virkeligheden er bare noget andet. De fleste danskere kæmper med deres ”mentale jeg”, som langt hellere bare vil ligge hjemme på sofaen end at snøre løbeskoene på fødderne.

Men bare rolig, der er heldigvis en løsning: Med hypnose og en crosstrainer kan du på ingen tid komme i dit livs form!

Hvad er hypnose?

Når du går til en professionel hypnotisør, får du hjælp til at søge ind i din underbevidsthed og ”rette” på nogle af de ”fejl”, du har gemt derinde. Dit sind har det med at sætte nogle bremseklodser op for gode de vaner, og mange har også en indre stemme, som konstant fortæller dem, at de ikke er gode nok eller ikke bør udføre en handling, der er god for dem.

Hypnotisøren kan dog hjælpe dig med at fjerne disse bremseklodser og dæmpe den indre stemme. På den måde kan du for eksempel sætte en stopper for rygning, få bedre selvtillid eller endda blive motiveret til at træne noget mere.

træning

Hjælp dig selv på vej

Hypnose handler dog ikke om at blive lullet i søvn og voila; så er du pludselig en helt ny person! Hypnose-behandling tager tid, og du skal selv gøre noget aktivt for at hjælpe hypnosen på vej.

Hvis du har i sinde at blive mere motiveret til at komme i god form, kan du gøre processen lettere for sig selv ved for eksempel at investere i et motionsredskab, som du kan have stående derhjemme. Det kunne for eksempel være en crosstrainer, som er simpel at springe op på, og som ikke koster det hvide ud af øjnene.

Se her hvor billig en crosstrainer faktisk kan være.

En crosstrainer har mange fordele

En klar fordel ved en crosstrainer er, at du kan bruge den i dit eget hjem. Du slipper altså for at skulle løbe rundt ude i det dårlige vejr, og så skal du heller ikke bruge hele din opsparing på et dyrt medlemskab ved det lokale fitnesscenter.

Du kan også indstille din crosstrainer på mange forskellige måder, så du kan få den mest optimale træning. Du kan tilpasse både modstanden og farten; hvor lang tid du har lyst til at løbe; og hvor mange kalorier du vil forbrænde. Nogle crosstrainere kan endda simulere bakker og dale.