Vælg en side
km3

Glæde er noget, vi alle søger, og nogle gange kan vi godt komme til at forme vores liv på en sådan måde, at det faktisk bliver en del nemmere at føle. Og vores humør har stor indflydelse på vores generelle følelse af sundhed.

Mental og fysisk sundhed hænger sammen, og den måde, du lever dit liv på, har stor indflydelse herpå. Her kan du læse om tre nemme livsstilsændringer, du kan foretage dig for at føle dig gladere og bedre tilpas i din krop. 

Madlavning

Positive affirmationer

Alt for ofte har vi en negativ monolog til at køre inde i vores hoveder, og i dagligdagens stress og jag kommer vi hurtigt til at glemme, hvor helt igennem fantastiske vi egentlig er. Positive affirmationer er blevet meget populære gennem det seneste årti, fordi de netop kan være med til at modvirke denne negative indre stemme og i stedet minde os om alt det dejlige ved os selv og verdenen omkring os.

Find selv på nogle positive sætninger om dig selv og dine omgivelser eller find inspiration på nettet. Du kan vælge at skrive affirmationerne ned i hånden eller printe dem ud. Klik her for at se flere muligheder for dette.

Hæng de positive sætninger på dit spejl, så du kan kigge på dem hver morgen, før du tager ud af dagen. Det vil give dig en del mere positiv energi til at håndtere dagens udfordringer.

Den gode holdning skal frem

Man kan snakke om at have en god holdning rent mentalt men man kan nu også se det på en mere bogstavelig måde. Alt for mange af os tilbringer lange timer foran en computer og får som resultat en rædselsfuld kropsholdning. 

En dårlig holdning kan give dårlig ryg og langvarige fysiske men og det er derfor vigtigt at rette op på dette. Det kan du gøre gennem bestemte former for træning, såsom yoga eller holdningskorrigerende tøj. Se mere her hvis du er nysgerrig omkring dette.

glad pige

Spis sundt

Vores mentale tilstand hænger som sagt meget sammen med vores fysisk tilstand og hvis du ikke giver din krop noget godt brændstof, så er det ikke så mærkeligt, at dit humør daler en anelse. 

Gør altid en ekstra indsats for at spise sundt i din hverdag. Klik her for at se nogle gode madtips, som det er nemt at følge, hvor opskrifterne samtidig er sunde. Mad skal helst gerne være hurtig at lave, så det handler bare om at finde nogle gode opskrifter, som både er nemme og sunde.