Vælg en side
km3

Hypnose kan hjælpe på mange problemer. Du kan blive mindre angst, komme ud at flyve og begynde at sove bedre. Du kan endda få hjælp til dit rygestop.

Det er ikke nemt at stoppe med at ryge. Det kan være blevet en fast, indgroet vane for dig at tage en smøg. Det giver også abstinenser at stoppe med cigaretterne. Derfor falder mange i, når de prøver at holde op med at ryge. Men hypnose kan hjælpe, så dit rygestop kan blive en succes.

Der er mange fordele ved at holde op med at ryge. Lad os se på tre af dem:

Tid og penge

Få mere tid i hverdagen

Når du stopper med at bruge tid på at ryge og købe cigaretter, så får du noget ekstra tid. Den tid kan du bruge på noget andet og bedre. Du kan fx begynde at meditere, hvis det er noget for dig. Du kan også få dig en hobby. Eller du kan bruge lidt mere tid i køkkenet og lave rigtig lækker mad. Hvad med fx at lave en hamburgerryg i stegeso?

Det er ikke så svært at lave lækker mad, der smager himmelsk, hvis du har en stegeso. Din familie og dine gæster vil begynde at se frem til at smage din mad, hvis du bruger din sparede tid på det. Du kan starte med en hamburgerryg i stegeso, og så kan du bevæge dig videre til at tilberede andre ting i stegeso. Der er rigtig mange lækre retter, der kan tilberedes i stegeso. Og det er endda nemt, og du behøver ikke at stå i køkkenet i flere timer.

Overblik over forbrug og penge

Har du ikke tidligere lavet hamburgerryg i stegeso, fordi en stegeso er for dyr? Så bliver det problem også løst, når du stopper med at ryge. Det er nemlig rigtig dyrt at ryge, og alle de penge vil du spare, når du ikke længere skal købe cigaretter.

Du kan selvfølgelig bruge pengene på lige det, du har lyst til. Du kan spare op til en ferie, købe nyt tøj eller begynde i et fitnesscenter. Men du kan også forkæle og belønne dig selv med noget lækkert mad. Når du selv tilbereder det, bliver det kun endnu mere lækkert.

Brug gerne de sparede penge på madbudgettet. Med noget lækkert udstyr i køkkenet kan det blive sjovere for dig at lave mad. Og med råd til bedre råvarer, kan det give dig endnu mere sundhed.

Sundhed

Den mest oplagte fordel er den forøgede sundhed

Den mest oplagte gevinst, der er ved et rygestop, er sundheden. Alle ved det. Det er usundt at ryge. Faktisk begynder de sundhedsmæssige forbedringer at kunne mærkes ganske kort efter et rygestop. Så dit helbred vil kun takke dig for at holde op med at ryge. Jo før, jo bedre. Kom i gang i dag, og føl dig sundere i næste uge.