Vælg en side
km3

Livet er fyldt med både gode og dårlige dage. Man kan ikke gå rundt og være glad og lykkelig hele tiden. Men det er et problem, hvis man føler, at der er flere dårlige end gode dage. Det er det også, hvis man i det hele ikke føler sig glad på noget tidspunkt, og ens tanker kredser udelukkende og negative og dårlige ting i ens liv, samt et negativt selvbillede. 

Smiley-ansigter

Gode råd til at få et positivt mindset 

Der er nogle ting, man kan gøre, for at få et mere positivt mindset. Her kommer 3 gode råd. Der er et gammelt ordsprog, som lyder, at hvis man smiler til verden, smiler den igen. Hvis man får en positiv reaktion fra nogen i form af et smil, vil det automatisk være med til at forbedre ens generelle sindstilstand. 

Hvis man undgår at tale grimt og negativt om andre og sig selv, så er man allerede godt på vej. Når de negative tanker manifesteres i form af ord, bliver de mere kraftfulde. Derfor kan negativ snak være med til at skabe et negativt selvbillede. Hvis man virkelig kæmper med negative tanker og depression, kan hypnose være vejen frem. Et hypnosebehandlingsforløb består ofte af 3-5 gange, hvor man arbejder med at behandle symptomer og forebygge senere tilbagefald. Man kan også søge hjælp hos en psykolog. Se mere på Kbh-Psykolog.dk

Smilende kvinde med ballon

Positive tanker er vigtige for et sundt og afbalanceret liv

At have positive tanker er vigtigt for et afbalanceret og sundt liv. Man kan argumentere for, at man bliver hvad man tænker. Hvis man går rundt med negative tanker om sig selv og alt omkring én, så vil man kun fokusere på det negative i livet. Man taler også om ”law of attraction”, hvor man fungerer som en slags omvandrende magnet, og tiltrækker de ting og mennesker, som er i harmoni med ens tanker. Derfor er det vigtigt, at man tænker positivt, for det er med til at skabe mentalt velvære. Når man har en positiv tilgang til tingene, så føler man sig gladere, og man får energi og lyst til at gøre ting, udforske nye ting og møde nye mennesker.