Vælg en side
km3

For have-elskere er haven et fristed. Et sted hvor man om sommeren kan sidde og nyde eftermiddagskaffen eller sidde og læse i en god bog.

Mange elsker at gå i haven og gå og nusse om den. I dag findes der mange forskellige stilarter indenfor haver. Fx er countryhaven et populært valg blandt have-elskere. 

Hvis man har kat eller hund, så vil de helt sikkert også elske at have en have, som de kan komme ud i. Så en have er ikke kun for mennesker men også for vores firbenede venner.

Brombær

En countryhave

En countryhave er som sagt populær. En countryhave er organisk, naturlig og vild at se på. Men man skal ikke forveksle det med en rodet og ikke velholdt have. Det kan fx være i form af utæmmet bærbuske rundt omkring i haven. En countryhave minder på mange punkter om en have, som manges bedstemødre havde. Bare tanken om en mormor-have, får mange til at tænke på gode minder. I sådan en have kan man ofte finde stokroser og pæoner. 

 Ens kat eller hund vil elske at være ude i en rigtig countryhave. Hvor der er træer og buske, som de kan ligge og slappe af i skyggen af for den varme sol.

Kat

Så længe er en kat gravid

Hvis man har en udekat, så skal man være opmærksom på, at den kan risikere at blive gravid, hvis den ikke er neutraliseret. En ting mange katteejere ikke ved er, hvor længe er en kat gravid i. En kat er gravid i cirka 9 uger. Man kan huske det på, at den er gravid i 9 uger, hvor kvinder er gravide i 9 måneder.

Hvis man ikke ønsker killinger, så er det en god ide at få den neutraliseret. Hvis man har en hankat, så kan det også være en god ide at få den neutraliseret, da den ikke kan gøre andre hunkatte gravide. Mange kan godt lide at have kat, da der er noget mystisk over dem, men samtidig finder mange det afslappende at sidde og nusse med en kat. For mange er det som en form for afslapning at sidde og nusse med ens kat. Man kommer helt ned i gear og får tankerne væk i en kort stund.