Vælg en side
km3

Er du typen, der bekymrer dig over de mindste ting? Så meget så det går ud over din generelle livskvalitet? Rigtig mange mennesker bekymrer sig i et vist omfang dagligt om både store og små ting. Men desværre er det ikke så sundt for vores helbred at bekymre sig for meget. Læs med i artiklen her og få nogle gode tips og tricks til, hvordan du nemmere kan slippe bekymringerne og øge din livskvalitet.

bekymringer kvinde

Giv dig selv tid til bekymringerne

Hvis du synes, bekymringerne fylder igennem hele din dag, kan det være en god ide at sætte lidt tid af til at bekymre sig hver dag. Det kan for eksempel være, at du lader dig bekymre dig i et kvarter hver dag efter frokost. Så ved du, at du har de dedikerede minutter til at få styr på bekymringerne, og i denne tid skal du ikke føle skyld over, at du har mange bekymringer. Hvis en bekymring dukker op udenfor dette specifikke tidsrum, kan du skrive den ned, så du i stedet kan bekymre dig om det, når du har lov. Og husk: det kan være utroligt svært at implementere i starten. Her handler det især om at være konsistent og fortælle dig selv, at du kommer tilbage til bekymringerne i dit udvalgte tidsrum.

Få fikset tingene

Nogle gange kan vi have rigtig mange bekymringer i vores hoved på en gang. Ofte handler bekymringerne om ting, der skal ordnes eller fikses. Men ofte glemmer vi det igen, når vi kommer til at tænke på noget andet. Her kan det virkelig hjælpe, hvis man får skrevet alle de ting ned, man skal have styr på. Det kan for eksempel være, at der har været lidt bøvl med jeres elektronik den sidste stykke tid. Så kan det være en god ide at kontakte en el installatør, som kan kigge på det for dig. Så har du fået styr på en ting, og du har nu en ting mindre, du skal bekymre dig om hele tiden. Du kan finde en god el installatør på linket her.

 hypnose

Få en hypnose

Hvis det bare er helt slemt med alle dine bekymringer, kan det være en rigtig god ide at få en hypnose. Igennem en hypnose kan du få bearbejdet dine følelser, så du forhåbentligt ikke har så mange bekymringer mere. Det kan også være rigtig rart at få snakket ud om dine bekymringer til en fagperson, som ved, hvad han eller hun laver. Nogle gange kan det faktisk også hjælpe blot at snakke med en god ven eller veninde om dine bekymringer. Måske kender de til din situation, har været igennem det samme, eller har en god og kreativ løsning på din bekymring. Uanset hvad kan det være rart at komme ud med sine tanker.