Vælg en side
km3

Vejen til et bedre liv er udvikling. Vi alle kan sidde fast i gamle usunde mønstrer, som fastholder os i lidelse eller uhensigtsmæssige reaktionsmønstrer. Mønstre som vi måske ikke altid selv helt forstå, og som ikke gavner vores liv. 

Her kan hypnose afhjælpe eller få fokus på fastlåste mønstrer i dit sind og krop, og du heraf kan du bedres til et mere kærligt liv. Hypnose kan sideløbende kombineres med andre mere kropslige behandlinger, alt afhængig hvad din krop er belastet af, såsom traumer men også usunde overbevisninger. Overbevisninger som kan ændres til at være sunde for dig.   

glad person

Anvendelse af visir

Al udvikling er i selvkærlighed til en selv. Og de færreste går igennem livet uden at tage stilling til sit liv på godt og ondt. Har du tidligere opnået gavnlig effekt via hypnose eller har du overvejet brug af en hypnose coach, så vil det stadig være muligt. Måske dog anbefalinger ved brug af visir

Flere forskellige modeller alt afhængig af, hvad der måtte passe dig bedst. Måske du har nogle hensyn som brug af briller, du skal tage højde for. Så der er ikke grund til at stoppe eventuelt planlagte forløb, hvis du skulle føle dig utryg ved situationen.

tilfredse-personer

Investering i dig selv

Når man først har erfaret eller mærket effekten af brugbare udviklingsværktøjer som bl.a. hypnose, som har fokus på ens underbevidsthed og sind, så er det svært at undvære. Mange har stor gavn af hypnose, idet det også har en afslappende og beroligende effekt samtidig med det terapeutiske arbejde. 

Så har du ikke prøvet det, så giv dig selv lov til at prøve det af. En god grundregel er altid at prøve tingene af på egen krop, før man afviser det. Nogle gange kan man nemlig blive overrasket til det bedre, for hypnose har nemlig også fokus på, at du har nøglen til dit liv. 

Men en hypnose-coach kan guide dig på vejen ind til dit indre univers og hjælpe dig med at opløse blokeringer, som måtte stå i vejen for det liv, du drømmer om.