Vælg en side
km3

Forudsætningen for at leve et godt liv, hvor du er tilfreds med livets gang og dig selv, er, at du har styr på og kontrol over din hverdag. 

Hverdagen er altid dit hovedfokus, det er derfra din verden går. At lægge store planer om flytning, rejse, et nyt job osv. er alt sammen godt og gode pejlemærker, du kan sigte efter. 

Men for at du skal kunne nå disse forskellige ting, må du have en hverdag, der er til at holde ud og af. En hverdag, hvor du husker de små ting som en løbetur, som en gave til kæresten, kagen på jobbet, som din vens koncert, som at bruge gode cremer, der fremmer din hud. 

Alle de små ting gør dit syn større og bedre til at rykke på den store bane.

Digitalisering

De små vaner har kolossal betydning

Hverdagen er vanetænkningen. Hvis du er vant til lige at springe løbeturen over, vant til at komme med en god undskyld, at snakke udenom eller at glemme de produkter, der er god for din krop og hud, bliver det en vane. 

Det er et alt for høj krav, at du skal handle i din hverdag, som kunne du vælge det rigtige, det fornuftige og den gode vane. Selvfølgelig er der dage, hvor man bare skal have lov til at trække stikket. 

Men lige nu handler det om alle de andre dage. De dage, hvor du har overskuddet til at give dig selv mulighed for at lave om på de dårlige vaner. 

Det kunne være ved at investere i skønhedsprodukter, så du alligevel bare bruger dem, hvis de står et klogt sted. Det kunne være ved at lave en aftale med en ven eller veninde om en fast løbe- eller motionsdag om ugen. 

Det kunne være den dag, hvor du kan overskue at lave en kalender og strømline dit liv lidt mere, så du får et større overskud og vænner dig til andre vaner. 

Organisk_produkt

En verden til forskel 

Det er med planlægning og overskud, at du lægger dit liv og dine vaner om. Det er f.eks. med evolve, du finder de skønhedsprodukter, du skal gøre til en vane at bruge. 

Lærer du dig selv at omlægge din vaner, har du med garanti også større mulighed for at forløse de store planer og rejsen, jobbet eller flytning. Eller måske fordufter ideerne med din nye hverdag. Det er da værd at give et skud.